Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, August 11, 2010

Amjad Dah 2 Tahun


17 Julai lepas adalah hari lahir Amjad yang ke 2. Pada tarikh tu, saya sekeluarga di Bukit Gambang Resort City, sertai Hari Keluarga tempat kerja suami. Jadi kami tunda majlis Amjad pada 24 Julai. Kami buat kecik2 je, ajak keluarga terdekat. Amjad suka sangat mickey mouse, jadi kami tempah kek mickey mouse. :)


Ni pulak kek yang mak ngah Amjad bagi.. :lol:


Selepas selesai baca doa selamat, sesi potong keklah pulak. "Ni Amjad potong ke atau ibu dan abah yang potong?" Hihi..




Belum apa2 Amjad dah suruh buka hadiahnya.



Dah dapat hadiah, Thomas & Friends. Sekarang tgh obses dgn Thomas ni. Mengigau pun sebut "thomas, thomas". Lepas ni, taktahu apa lagi yg dia suka.

Tapi sekarang dah pandai minta, pergi kedai je semua dia nak. Ni nak? ni nak? Kitaorang buat tak  tahu je. Syukurlah dia tak mengamuk. Kalau beli pun, beli makanan yang boleh buat dia leka.

Moga Amjad membesar dengan sihat, dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, jadi anak yang soleh, bahagia dan berjaya di dunia dan akhirat. Aminn..

Sayanggggggggg Amjad.. =0

5 comments:

wan said...

happy birthday amjad from makcik wan & kakak najlaa :love:

DeLLa said...

dah besar dia..dulu jumpa..masih kecik & bulat sangat...selamat pnjg umur sayang...besar nnti jd anak soleh ye

ct as said...

happy birthday Amjad!!

ayu said...

skrg dah kurus, makan susah sgt. Insyaallah, amin :)

ayu said...

Terima kasih makcik wan & kakak najla =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover