Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, August 5, 2010

Kain Cantik dan Murah



Salam semua!!
Cantik tak kain ni? Keluar minggu lepas nak beli kain utk projek pouch Muni.  Masuk je kedai memang semua saya nak beli tp sabar2, projek jln sikit je..kain je melambak, huhu. Tapinya, beli kain Muni, saya sambar gak  1-2 meter untuk tambah koleksi. Projeknya belum tahu apa nak buat. Kang tak beli habis pulak.

Kain gambar kartun cute tu ada warna pink dan krim, tapi saya sambar warna pink je. Kain polka dot ada warna hitam dot putih, putih dot hitam. Pergi lagi minggu lepas, yg pink dot putih tu dah habis.  Cepat betull!!  Kang dah ckp,  cepat je habis. Nasib dah beli 2 meter. Jadi bg Muni 1 meter, saya ambik 1 meter. Yg strawberry tu ada warna pink dan biru lembut. Tapi kalau dah suka pink, semua pink aku beli..hahaha.

Harga memang murah sesangat berbanding kat online shop. Kain 100% cotton. Ada yang berminat ke? Saya boleh belikan dan tawarkan pada harga yang menarik dan murah =). Saya ambik upah duit minyak ngan parking, hihi. Saya tak boleh cakap harga kat sini, nanti kesian org yg jual kain online. Kalau ada berminat boleh emel saya. Jangan tunggu lama2, takut kehabisan stok. Tau-tau jelah musim raya kan.

Ok, see you again ^_^.

33 comments:

shafri said...

boleh bgtau beli kat mana tak? :) thanks

Tirana said...

Ayu, ni kain cotton ke?

ummi izah said...

as'kum ayu ummi minat ngan yg dot2 tu tapi hihi takleh beli sekarang...lepas2 raya baru leh beli :love:

ainiayu said...

salam ayu...leh bgtahu kedai kain ni kt mana tak?blh g survey pas ni....:)

ayu said...

aa kak, cotton. cantik kainnya. yg bunga2 pun ada utk buat baju :) tp taklah cam cotton mahal yg biasa kita buat baju tu.

ayu said...

kedai kt area shah alam, dok shah alam ke?emel sy ye, sy bgtau :)

ayu said...

tula..tp mmg murah ummi dlm belas2 je termasuk upah ayu,hihi. hrp lps raya ada stocklah. dot pink tu minggu lps ayu dah abis.. T_T

ayu said...

nti ayu bgtau ^_^

ainiayu said...

thanks 4 the info....hehehe....akk duk semenyih lak skang ni...nk wat caner...ikut hubby....tp tkpe..kedai yg ayu bgtau tu ade gak kt area sini....hehehe.... :love:

dijadeja said...

ayu..btau ye kdai mana...area s.alam ye?..t lau rs xbley g bru kem kat ayu..hahaha

nurul said...

salam ziarah... mmg cantik dan murah kan kain2 ni... sy pun bnyk beli, cotton dia pun ok n quality jugak w/pun murah... mmg puas hati... hehe...

SoNice said...

sy pun dah sambar yg corak strawbery pink dan biru...mmg cantik kain dia..

ana said...

ayu,

apakah nama kedai itu, sungguh tertarik sekali... brp rm semeter yer kain nih... thanks.

ayu said...

tu kat n***ya, jepun tp kat s.alam..hihi.

ayu said...

oo, yeke? wokey kak=)

ayu said...

nanti kena g beli gakla strawberry biru tu..hihi

ayu said...

salam, terima kasih ziarah :). aa..puas hati kan. kalau pergi semua nak borong, tp pikir 2-3 kali. dpt pegang pun jadilah.. :lol:

ayu said...

salam ana,
kedainya n***ya, boleh teka tak? haha, kainnya murah bwh rm10. tp kain berkualiti.yg lagi mahal pun ada dlm Rm20 ketas tp tak sampai 30.

SoNice said...

ada kain corak serupa tapi kat kedai online sebelah jual sampai RM30+semeter..
saper2 yang tak beli lagi tu cepat2lah gi ke kedai yg berdekatan...eheheh

ct as said...

ayu..kain cotton yg lg murah ada tak? kak ct nak wat sarung bantal anak2 je. kalu ada akak nak kirim... :love:

ayu said...

ada kak, kak ct nk kaler apa, berapa meter dan gambar apa? ni cotton murah je kak. dlm 2.5-3.00 semeter.

ct as said...

nnt akak e-mel ayu coz dh ada kain yg akak beli skit..nk matching kan..

c said...

wah...besnye..saya nak beli leh tak..? Yg polka dot..huhu

sweetlilcraft said...

polka dot mmg dah abis :(

muni said...

salam.
geng2 akak sume minat psl kain ye..hehe
x sabaq2 nk tggu pouch tu siap..
hehe..

ayu said...

hihi..akk baru siap sikit. potong kain pun belum abis lagi. :P

shafri said...

hi ayu, just seeing the same fabric at the same shop but in KL outlet. Rasa nak beli but kena tahan godaan sebab tak tau nak buat apa lg. lgpun ada byk fabricdlm simpanan tak sentuh lg...

fiqa said...

cntikla fabric yg awk beli..klu beli dekat awk boleh x??

ana said...

sis..belikan blh tak? ana kat penang.online juai mahal sgt.x ckup bdget

ana said...

email ana ya faisazara@yahoo.com

ayu said...

boleh, emel sy ye :)

ayu said...

akk dah emel. pls check ye :)

Azriyatie81 said...

eee... cantikk cantikklaaa.... boleh email saya di mana kedai kain nie.... tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover