Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, May 6, 2010

Wallet & Pencil Box for Sale

Salam semua, dah lama tak cerita pasal kraf kan? Hmm..sibuk tgh siapkan tempahan. Kelam kabut rasanya, seminggu lepas balik umrah, saya demam dan selsema. Langsung tak larat nak menjahit. Mood nak menjahit hilang terus. Sekarang masih selsema, tapi dah mula menjahit dengan semangat baru..hihi.

Masih ingat dgn pencil box dan wallet kat bawah ni ? Orang yg menempah ada masalah kot jadi tak dapat nak jelaskan bayaran, jadi saya nak let go kepada sesiapa yang berminat.



SOLD

Jadi sesiapa yang berminat, boleh dapatkan kat LilStore saya ye.

Kat sana juga masih ada grosgrain ribbon, jadi jenguk-jenguklah kat LilStore. Insya'allah, akan tambah produk lagi.

Jumpa lagi, have a nice day (*v*)!!

4 comments:

aimi said...

brape harga pencil box tu?

ayu said...

pencil box tu dah sold yang, masa akk join bazar minggu lepas.. :)

Siti said...

Wallet ni berapa?
Cantikla, ada lg x?

humaidah said...

salam

wallet tu cantikla kalau nak buat tempahan macam mana?
price dia pula macam mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover