Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, May 13, 2010

Kainnnnnnnssssss!!


Banyak kain baru sampai semalam, separuh lagi minggu lepas. Semua kat atas ni cotton US dan Jepun. Tak larat nak ambik gambar dan upload satu2.  Semuanya dalam 30-40 helai kot. Lebih penat bila ambik gambar gelap je. Kamera tertinggal kat kampung.. :( . Tapi ada yg 1 yard, 1/2 yard dan fat quarter. FQ tu yg byk. Rasanya cotton Jepun tu boleh sy jual sikit kalau ada rakan kraf yg berminat.


Cotton US mcm biasa saya beli dari klin. Cotton Jepun ni kirim dari kawan Norlie.


Saya dah upload gambar kain2 tu, tapi tak semua. Insyaallah, sikit2 sy upload ye. Boleh tengok kain tu kat sini. Jadi sesiapa yang masih memilih kain untuk tempahan tu boleh jenguk kat sini ye. (sy buat blog baru, susah sgt guna wordpress ni..huhu)


Kain-kain lain masih lagi ada kat sini dan sini. Nanti ada masa saya nak susun semua kain yg available kat blog kain tu. Jadi senang sikit nak pilih kain. Pening bila ada banyak tempat ni kan?? Sorry for inconvenient. Ni yang buat blog baru tu, untuk memudahkan rakan2 buat pilihan ^_^.


Oklah, silalah jamu mata ^_^.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover