Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, May 17, 2010

New Handmade Items For Sale


Saya join bazar 2 minggu lepas. Semua barang saya buat yg simple2 je sebab masa cuma 2 hari :)


Kat atas tulah barang yg sy jual..secoik je :) Yg lain Sekocinorlie punya. Hmm, nak tahu cerita lanjut pasal bazar hari tu boleh tgk kat sini. Saya tak sempatlah nak buat entry pasal bazar tu.


Pasal barang2 ni pulak, selebihnya saya jual kat LILSTORE. Boleh tengok, kalau ada mana2 yg berkenan. Ada beberapa lagi craft supply, belum sempat update. Insyaallah, ada luang saya update lagi ^_^.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover