Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, May 14, 2010

Fabric for Sale

Semalam saya mengemas bilik jahit, terutama laci2 kain. Ada 2 laci je..hihi, bkn byk pun tapi kedua2nya dah penuh. Jadi, saya asingkan kain2 yg dah taknak pakai. Kain2 ni sy beli masa mula menjahit dulu. Dah  setahun dah pun Sweetlilcraft ni dibuka. Saya pun tak ingat tarikhnya, bila saya buka balik blog lama, rupanya 7 april, tarikh yg sama juga sy pergi umrah. Insyaallah, boleh dah ingat tarikh tu ^_^.


Hmm..cite pasal kain tadi, kain2 kat bawah ni sy nak let go pd sesiapa yg berminat. Ada cotton, ada yg bkn.



Yg bukan cotton yg warna light purple kt atas dan warna hijau kt bwh. Ada yg 1 meter, ada yg kurang dan ada yg dah digunting.


Ni pun bukan cotton, tp saya taktahu apa namanya. Dulu, masa buat beg taktahu nak beli kain apa. Main beli je, pastu tak guna pun. Yg atas ni semua sekali dalam 3meter setgh.




Ni pulak kain scrap dari heavy cotton & light cotton. Ada besar, ada kecik. Nak buang sayang, nak guna tak sempat nak guna. Mungkin ada yg kreatif dan tahu nak buat apa dgn scrap ni ^_^.




Jadi sy jual semua sekali kat atas ni dgn fabric basket tu sekali dgn harga RM18.00 termasuk pos (pos bungkusan biasa).


Ada yang berminat boleh emel saya:


sweetlilcraftshop[at]gmail[dot]com


Ok, jgn segan2 :)


SOLD OUT


Terima kasih Azura ^_^

2 comments:

arafah said...

sedeynyer!

ayu said...

alahii..sorry. Insyaalah lain kali ye:)
.-= ayu´s last blog ..New Handmade Items For Sale =-.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover