Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, May 27, 2010

A few crafts

Baru hari ni ada kesempatan nak upload semua gambar hasil jahitan saya utk beberapa minggu dan bulan yg lepas. Lama tak cerita pasal kraf kan? ^_^.

Ni aksesori kereta yang ditempah oleh kawan saya. Saya jahit sebelum berangkat ke Mekah hari tu. Sepasang bone-pillow, seat belt pad & tissue cozy.





Saya letak bunga crochet. Akhirnya menjadi jugak bunga saya..hihi.




Ni pulak wallet Paes, ni kawan lama saya..dah byk dia order ngan sy. Sayang ko paes ^_^



Tote bag dan sling clutch ni ditempah oleh Christine dari Sarawak.


Ingat lagi tak pencil box mushroom /kinoko saya hari tu. Saya tambah nama Hanan dan jadi present buat my cousin, Hanan ^_^. Baru2 ni dpt tempahan dari kawan dia pulak..alhamdulillah ^_^

Bunga crochet ni handmade juga tau. Haha..baru pandai crochet, perasan pulak. Asalnya sy cuba buat crochet lace kemudian saya gulung jadi bunga, pastu saya tampal kat wallet ni.




Inilah walletnya ^_^


Ni bahagian dalam. Ada sesiapa berminat dengan wallet ni? Boleh dptkan kat LILSTORE ye ^_^



Scrunchies ni pulak utk Umie Bibi, nanti sy emel Umie ye (belum bgtau dia lagi ni). Semuanya dari kain cotton US.

Itu jelah dulu buat hari ni. Satu backpack dah siap tapi nantilah saya upload gambarnya. Hari ni balik kampung kejap. Hmm..bawak sikit kain2 utk dipotonglah.

5 comments:

cikdibah said...

salam...wallet macam yg kaler pink tu bape rm ek...
kalo saya nak adjust supaya design cam wallet floral purple yg lipat 3 tuh....agak bape rm ek..

sweetlilcraft said...

salam, yg pink tu rm30. yg lipat 3 tu dah lama sy tak buat. susah sikit tu :) . RM30 keatas jugaklah bergantung pd kain yg dipilih.

cikdibah said...

kalo material macam di atas, tapi design macam butterfly purse (baru tertgk tadi)hehehehe...dalam bape rm yek...tertariklah..hehhe

sweetlilcraft said...

kalau mcm tu rm50 satu.

ziesalikan said...

saya suke semua hasil jahitan awak saya pun suke gak menjahit tapi x pandai buat semua nie saya pandai buat baju je..hhehe nak belajar wat wallet boleh x? :love:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover