Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, April 2, 2010

Sambutan Kali ke-2


Ingatkan dah cukuplah dgn pizza dan donut, tapi semalam suami ajak pergi makan kat De Palma Hotel, Bangkok Restaurant ke apa namanya..lupa dah.

Alhamdulillah, sedap makanannya. Tapi tak sempat nak ambik gambar dah ngap semua..hihi. Sesapa nak buat sambutan apa2, saya rekomen kat sini. Malam, org pun tak ramai sgt, servis pun cepat, yg penting makanan pun sedap dan banyak pilihan. Gambar atas tu ikan kerapu goreng dgn sos istmewa. Taktahu lah apa benda, nama siam pun ada tapi ingatlah namanya.

(Apapun, terima kasih bang ^_^. Sayangg abang)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover