Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, March 30, 2010

My Birthday

Alhamdulillah, masih lagi dilanjutkan usia oleh Allah. 25hb Mac lepas hari lahir saya yg ke - 29. Hmm..kejap je dah nak masuk 30, 10 thn lagi dah 40. Bekalan kurang lagi ni..Ya Allah, moga ku diberi segala kesempatan utk membawa bekal secukupnya ketika mengadap Mu.

Sepatutnya, 25 hb tu jugak saya terbang ke Mekah, tp belum rezeki lagi..ada hikmahnya tu. Jadi, insyaallah, 7hb 4 ni baru berangkat.

Ohya, hari lahir tu sambut dgn sederhana je. Suami belikan pizza hut dan Big Apple Donut. Makan 3 beranak je kat rumah :) Syukur, terima kasih byk2 buat abang.


Dan ini, surprise gift dr suami :) Gantikan kamera Canon yg lama. Warna hijau gak..sebiji cam dlm gambar. Nanti buat ambik gambar kat sana (*-*). Tapi kt Masjidil haram, perempuan tak boleh bawa kamera. Nanti suami jelah yg ambik gambar.

Terima kasih juga buat kawan2 yg wish happy birthday. ^_^

8 comments:

Wan Anis Sorfina said...

nyum3 ~ bila nak p ?

Ibu Ayra said...

happy belated besday ayu...

ct_as said...

hepi belated birthday Ayu..semoga dipermudahkan segalanya.

Sweetlilcraft said...

kak as-terima kasih kak, insyaallah..amin :)

Sweetlilcraft said...

ibu ayra-terima kasih :)

Sweetlilcraft said...

wan-insyaallah 7/4 ni ^_^

mar!ahaf!z said...

happy belated bday ayu..

moga diberi keberkatan.. and rezeki yg baik..

its true, umur bukan bertambah.. makin berkurang..

Sweetlilcraft said...

terima kasih maria..aminn :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover