Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, March 3, 2010

Fabric Giveaway by Rozi's Needlework


Salam semua,
Kali ni giveaway yang dianjurkan oleh Rozi's Needlework.
Ada 5 packs kain utk dipilih oleh pemenang. (Pilih satu je tau.. ^_^)
Semuanya cantik, tapi saya paling berkenan yg kat bawah ni:


Kalau dapat, saya nak buat beg tangan macam beg kat bawah ni:

Suka-suka... ^_^

Ada yang nak join? Boleh klik kat sini.


p/s- Kak Rozi, kalau tak menang, saya nak beli kainnya boleh ? ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover