Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, March 8, 2010

Peninggggggg! Tolonggg!

Dah lama tak update kan..?

Sebenarnya, saya tengah mencuba membina website baru sweetlilcraft. Saya dah beli domain dan hosting tapi ia menggunakan tapak wordpress. Memang betul wordpress banyak plugin2 yg canggih tapi susah nak setup bagi saya. Saya lagi suka guna Blogger. Simple.

Naik pening saya cuba buat. Nak upah web design mahal dan tak mampu pulak. Huhu.. nak buat camne ni?

Ada sesiapa yang boleh buat atau kenal sesiapa yang boleh bina website guna wordpress? Saya nak simple je. Putih, pink, biru mcm blog sweetlilcraft. 3 column dan ada tab navigation. Kalau blogger ni dah boleh saya godek2 sendiri. Wordpress ni, zero utk saya. Huhuhu..tolong saya!! v_v

2 comments:

DeLLa said...

try tnya kak ummi ratuhati..kompen dia boleh tlg

Sweetlilcraft said...

Terima kasih della, ayu ada tanya kak ummi (msg melalui fb) tp takde jawapan.Ntahlah, takdpt msg tu kot. Jadi skrg ayu dah jumpa org yg boleh tolong..alhamdulillah,legalah sikit:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover