Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, April 26, 2010

Blog Baru

Alhamdulillah, kedua-dua blogspot saya [a] & [b] telah saya pindahkan ke blog baru SWEETLILCRAFTCOLLECTIONS.COM, panjangnya..fuhh (" ,).  Ini lebih memudahkan saya menguruskan keduanya dalam satu blog shj. Kedai online saya, LILSTORE masih dalam pembinaan. Insyaallah, produk akan ditambah sedikit demi sedikit.


Blog ini juga belum lengkap sepenuhnya dan masih dalam pembinaan utk memasukkan data2 penting, link blog kawan2 pun belum saya masukkan..sorry ye, nanti saya masukkan :)


Untuk rujukan mengenai tempahan beg dsbnya, kalau pening kat sini boleh rujuk blog lama dahulu.


Ohya, saya telah minta bantuan Kak Emila utk bina blog dan Lilstore. Kedua2 header tu dapat sentuhan khas dari Kak Emila. Cantik tak? Saya sukaa sgt.. :)


Oklah, jumpa lagi utk cerita ziarah & umrah ^_^.

5 comments:

wan said...

salam ayu,
firstly, welcome back 2 home!
2nd, tahniah ;) utk SWEETLILCRAFTCOLLECTIONS.COM
tgk header tu, dh boleh agak sape yg create! SWEETTTTTTTT sgt ~

cant hardly wait 4 ur updates!

lynn.amalina said...

salam ayu! tahniah dengan dot.com baru.
cantik! :)

ct as said...

Tahniah..dah upgrade!! Good luck!!

Anonymous said...

Terima kasih gak kak as, doakan yg terbaik ye:)

Anonymous said...

salam klin, akhirnya klin..harap takde masalah lagi dgn blog ni:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover