Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Saturday, April 3, 2010

Sling clutch

Saya buatkan satu untuk kegunaan sendiri. Senang nak bawa pergi shopping. Saya ni tak suka bawak handbag. Talinya panjang, sesuai utk silang kt bahu. Simple je talinya tapi rock sikit, saya guna tulang seluar jeans..takyah nak jahit lain,hihi. Ni, jeans yang norlie bagi. Nanti balik dari umrah, nak buat satu utk norlie pulak. Tapi bukan pattern ni. Pattern lain..tunggu nanti ye ^_^






Bunga butang saya ^_^

Oklah, nak balik kampung. Insyaallah, jumpa lagi.
Have a nice weekend (*v*)!!

3 comments:

Wan Anis Sorfina said...

rock+comel, jahit butang mcm tu mcm dh jd trademark ayu pulak..

cinnamon said...

salam ayu
cntik sgt...nnti zaid nak order 1 bleh tak?

Sweetlilcraft said...

wan,hihi..rock sikit2 je. Kang suami marah :)

zaid, boleh je..nanti zaid email nk kain mcmana, nak jean pun boleh. Ada byk lg stok:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover