Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, October 9, 2009

New Tote Bag


Susah betul saya nak siapkan beg ni. Bukan apa, setiap kali duduk untuk menjahit je, Amjad mulalah nak naik sama. Tergendala lah kerja yang sepatutnya dah siap lama. Tote beg ni untuk Amy Diana, harap amy suka dengan design beg ni.
2 butang kat atas tu ialah butang balut yang menggunakan kain yang sama.
Terima kasih ^^


.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover