Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, October 26, 2009

Amjad join contest SENYUMAN CERIA SI COMEL


Salam semua..lama tak update kan?? Tapi saya sempat singgah kat Smileykids^^.
Hmm..Smileykidz ada buat contest SENYUMAN CERIA SI COMEL.
Jadi ni first time Amjad join contest, selalunya ibunya aje yg sibuk masuk giveaway :)
Hadiahnya bestt..

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~


Ni untuk seorang pemenang je. Ada lagi hadiah lain. Nak tauu??
Jom terjah blog Smileykidz. Tengok juga syarat2 penyertaan. Tarikh tutup 31 Oktober ni..dah tak lama dah.
Jadi cepat2 ye sebelum tarikh tutup ^^. Sesiapa yg nak join oleh klik pd gambar atau banner kat sebelah.

Penyertaan cukup ramai. Tapi, ibu tetap harap Amjad ada peluang ^^
Pihak Smileykidz membenarkan seberapa banyak gambar. Jadi saya upload je gambar2 Amjad yang ceria. Memang senang ambik gambar dia senyum..sbb dia memang murah senyuman. Tapi ni kira gambar dia baru tumbuh gigi.


Nama: Muhammad Amjad bin Ahadi
Tarih lahir : 17 Julai 2008
Umur : 16 bulan











No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover