Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, December 24, 2008

Pemberian dan anugerah


Assalamualaikum semuaa..hehe, mcm ramai je baca blog ni fs16 . Raya dah lama habis, tapi betul2 terlupa nak tayang kad raya dari Cikgu Zam. Mintak maaf byk2 ye. Nila kad raya dari keluarga bahagia.
Kat bawahnya pulak kalendar dari cikgu zam gak khas untuk kwn2 blognya. Terima kasih byk buat cikgu zam yg sudi bagi kad dan kalendar tu..






Award for blog rocks ni pulak saya dapat dari kak tirana , hari ni baru ada kesempatan nak kongsi dgn kawan2. Hehe..rocks ke blog saya ni?? tapi ada satu lagi The Best Blogging Buddy..hehe. Apapun terima kasih banyak2 ye kak, sayanggg akak..fs18



Untuk terima award ni ada syarat2nya. Syarat2nya ialah..

Pick 5 Bloggers that you consider as your best blogging buddies and deserves this award for their contribution towards the blogging community, no matter what language. State the name of the author of each blog as well as a link to each one’s blogs. Each blogger (upon acceptance) of this award should do a post and show the award on their blog and put the name and link to the blog that has given her/him the award. Show these rules…SIMPLE!

Ok..tu je, jadi saya anugerahkan award ini untuk..

pink_butterfly sya mrshafiz faez sue



Kedua2 award kat bawah ni pulak saya terima dari pink_butterfly . Adik yg comel walau "terselindung". Terima kasih byk2 ye dik. Akak suka sangat.
fs11



Cerita adik rama2 kita ni, award di atas ni khas tuk Blogger² yang sentiasa peka dengan kewujudan blogger yang lain, mesra dengan setiap blogger..Harmoni maksudnya mesra dari segala aspek..disenangi dan disukai semua blogger...hehe, layak ke saya menerimanya. Iyela kot..(buat muka perasan)fs27
Untuk award Harmoni, saya tujukan pada semua kwn2 blogger. Sebab kwn2 sy semuanya harmoni..hehe.



Award yg kedua ni pulak kata cik rama2, khas tuk blogger yg sentiasa update dan memajukan blog diorg dan sentiasa memberikan tutorial dan info² yang berguna kepada blogger lain..

Jadi kena panjangkan award nih kat 10 orang blogger lain yang mempunyai ciri2 seperti yang disebutkan kat atas...keputusan telah berada di tangan saya, Anugerah Si Bintang Popular 2008/2009 jatuh kepada..dum5(bunyi drum)..
ayongCikgu Zam mamaafiq chokilala irnie

munirah eriyzadella reenakak tirana


Tahniah di ucapkan..silalah beri sepatah dua luahan rasa..
fs12




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover