Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, December 18, 2008

Hot Tag..

pika22
Dua tiga hari ni tak larat nak berblogging. Tapi ada utang tag tak bayar lagi..hehe. Tag ni dari ayom. Ada lagi tag dari Sya..nanti ye sya, kite lunaskan satu ni dulu.

1. Do you think u are hot?
Emm..tak kot, sebab sekarang ni musim ujan..*hehe*

2. Upload a pic of u..


3. Y do u like thus picture?
Sebabnya..dulu gambar berdua je. Sekarang dah bertiga. Alhamdulillah..bila lak nak jadi berempat..StickingOutTongue

pika16
4. When was da last time you eat pizza?
Bila ye??..tak hingat dah laa. Tu pun pizza free.

5. The last song u listen to..
Apa tajuknya ye..ala OST cite Putri yang Terbuang tu..Ahaa..Kenangan Terindah nyanyian Samsons. (setiap pagi dok layan cite ni..)

6. What r u doing right now besides doing this?
Tengah tengok si kecik yg sedang tidur..

pika17
7. What name u prefers beside yours?
Ahadi..nama suami sayala. Bukan lahir hari Ahad tau..takde kena mengena pun dgn hari Ahad. Tapi sebab maksudnya tersirat..ketua atau satu.

pika20
8. People to tag?
Nak tag sapa ek..selepas membuat undian, orang yg bertuah ialah..


9. Who is no.1?
Pink-butterfly @kupu2 merah jambu...*hehe*. Orangnya suka terlindung..tapi hepi orgnye.


10. Who is no.3?
Niza lisa..mama pada 2 anak perempuan. Comel2 gitu.

11. Who is no.5?
Reena..mama hot..pika21..suka jenguk blog dia. Suke benda2 cute, saya byk belajar dari dia.

12.Who is no.4?
Ina..kawan satu 'tokang', baru je kenal..blognya simple but nice.

13.Who is no.2?
Honey a.k.a cik puan muda honey..orangnya comel lote. Anak2 nya pun cute..

pika26
Sape2 yang kena tag jgn marah ye..ini cabutan bertuah tau. Nanti jawabla ye. hehe..:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover