Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, December 5, 2008

Lagi toybox??

Ina Cikgu Zam kak tirana

Ni toy baru untuk kawan baru saya. Budak perempuan comel tu untuk lina dan buku tu untuk cikgu zam..sesuai dgn kerjayanya sebagai guru. Rak buku tu untuk kak tirana.Hari tu dalam toybox dah ada link kak tirana tp nak tukarla toynye..hehe,yg ini lg sesuai untuk kak tirana.Setiap toy tu saya dah link-kan pada blog masing2. Moga ukhwah bertambah rapat..
Lagi satu perkara, benda2 comel ni saya dapat dari blog kawaii shuushuu, kat blog ni ada byk lagi link untuk dapatkan pixel, icon, sozai yg kawaii ni. Contohnya cherryberry, choco choco byk lagila. Saya kena bagi credit kt diorg sbb term n rulesnya kalau guna pixel diorg. Hehe..harap2 halal. Takut bab halal haram ni, nampak je kecik tp nanti kt akhirat kita taktau. Hmm..ceramah pulak....nantila cerita pasal ni.
Apapun harap kawan2 sudi terima..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover