Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, November 6, 2008

Tag pertama..


Ini adalah tag dari kak tirana yg begitu menghargai org lain yg dikenali sbg kawan maupun sahabat walau hanya di alam maya.

:mStudy:

Hemm..ini first time dpt tag yg ditujukan khas untuk saya. Lama gak pikir nak jawab..apapun, here there are..

Every question is referring to 1 person: Muhammad Amjad

1. What is the relationship of you and him?

- ibu dan anak


2. Your 5 impressions towards him.

- suka sangat senyum..kecik2 dah bersedekah..:)
- skrg dah suka tidur mengiring
- dpt jln2 pasti senyap..(ikut ibu dia la tu)
- rambut baru tumbuh sikit
- takde gigi lagi..hehe,mana nak ada gigi lagi, baru 3 bulan.


3. The most memorable things he had done for you.

- pandang dan senyum dengan lebarnya setiap kali bangun pagi, lepas nyusu dan waktu mandi.


4. The most memorable things he has said to you?

- iskh,iskh..mana reti cakap lagi..:)


5. If he become your lover, you will

- dia adalah kesayangan ku..apa yg terbaik akan ku titipkan.


6. If he become your enemy, you will…

- ibu mana yg akan memusuhi anak sendiri..


7. If he become your lover, he has to improve on…

- masih kecil untuk buktikan sesuatu..jd anak yg soleh, tiap ibu impikan.


8. If he become your enemy, the reason is…

- seburuk manapun, dia tetap anugerah Allah..takkan jd musuh seorg ibu.


9. The most desirable thing to do on him is?

- ingin mendidiknya menjadi khalifah Allah yg taat pd-Nya dan rasul, juga ibu dan abahnya.


10. The overall impression of him is

- amanah dan anugerah Allah yg amat bernilai.


11. How do you think the people around you will feel about you?

- rasanya orang cakap saya ni lemah lembut kot...:) betul ke? hanya jauhari kenal manikam.


12. The character of you for yourself is?

- pendiam


13. On contrary, the character you hate of yourself is?

- degil...hahaha


14. The most ideal person that you wanna be is?

- masih berusaha untuk menjadi anak yg soleh, ibu yg mithali dan isteri yg solehah..insyaallah.


15. For the people who care about and like you, say something about them.

- tentu saja berterima kasih, care and like them too. Moga Allah memberi kebahagiaan kepada mereka.


16. Five people to tag:

- pegi sekolah pakai nametag, ada orang nak kena tag.

:mGelak:

- hehe..siap pantun plak..:)
- to my precious friends, bolelah jawab tag ye.

post signature

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover