Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, November 7, 2008

Bertukar kulit dan award

Hari ni bertukarlah lagi kulitnya.Rasanya kulit lama tu dah tak tersusun dan susah nak dikemas dah..hihi,jadi inilah hasilnya. Kawan2 jgn terkejut..mungkin kulitnya akan bertukar kerap kali. Masih lagi tak puas hati sebab tajuk setiap post tu kecik dan warna sama je ngan isi. Sapa2 tau tak camner nak tukar warna dan nak letak border bawah tajuk??

Award..ni pun first time dpt award yg ditujukan pada saya..comel je. Hehe, terima kasih banyak2 ye kak tirana.



Award yg saya terima ini saya tujukan khas buat semua kawan2 yg tersenarai kat sebelah tu. Inilah kawan2 sentiasa sudi membaca dan komen kt sini. Tanpa kawan2 tak ceriala saya..:)Harap semua sudi menerimanya.

Buat kak Tirana, kad ini khas untuk akak yang sentiasa bagi nasihat dan dorongan serta menitipkan doa.

post signature

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover