Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, November 13, 2008

Tag dari Reena

Sepatutnya dah lama selesaikan tag ni tp biasala tak nyempat. Sori ye reena..dah selesaikan tugasan..:)
Tengokla muka yg comot tu. Bawah mata pun dah gelap, nak wat camne..putera hati sy tu kerap sgt bangun malam nak nyusu..agak cengkung sedikit. Sori gak, nak kena snap pakai tudung. Haha..inilah gambar paling comot.

Rules n condition tag nih :-
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this - yang ni, sapa tak buat lagi buatla ye..

post signature

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover