Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, July 7, 2010

Giveaway by Corine's Craft


Hi semua, cantik purse kat atas tu? Boleh dapat free je. Nak? Hihi..jom join giveaway dari Corine's Craft. Lima pemenang akan dipilih selepas 24 Julai 2010.


Blog ni dah lama saya follow, beg-beg hasil tangan Corine byk bg inspirasi pada saya. Cantik2 semuanya. Paling best gak ruang kerja dia kat pondok. Bukan pondok buruk tau, tengoklah pondoknya.. best kan ^_^. I'm really admire this. Nak tengok dalam pondok? Klik sini.





Inilah pulak antara hasil tangan dari Corine. Cantik bangat ^_^






Corine ada jugak jual kain. Banyak lagi stock dia yang lain. Nak tengok, jom singgah Corine's Craft.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover