Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, July 21, 2010

Cotton Time


Alhamdulillah, hari ni dapat parcel dari Sue-mybotang. Suka2 ^_^, terutamanya dapat my first Cotton Time magazine. Best sgt mag ni, mcm2 projek ada. Sebelum ni membelek secara online je, skrg dah ada kat tangan. Mungkin lepas ni boleh beli kat ebay.


Yang lain, kain cotton Jepun ^_^, ada fat eight dan scraps. Fat eight tu boleh buat wallet nanti.  Dan lagi satu buku 75 pattern bags. Siap ada actual size pattern. Best2..^_^. Takyah nak mengukur, buat pattern.

1 comment:

sayunk said...

salam.. my singgah jap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover