Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, December 28, 2009

Updated: Label & Banner Contest

Salam..

Setakat ni cuma ada 2 org je yg sudi..huhuhu. Takpe2, jadi dua-dua akan dapat hadiah spesel :)
Tapi, sesiapa yang nak join..contest masih dibuka hingga 10hb Januari 2010. Mungkin juga akan dilanjutkan sampai 15hb Januari. Tengok pada sambutanlah nanti ^_^


Satu lagi permintaan:

- Saya nak label dlm bentuk Al format atau photoshop shj. (sbb org label mtk mcm tu)

Itu aje, terima kasih byk2 ^_^.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover