Thursday, December 10, 2009

Stash swap update

Saya join stash swap baru-baru ni. Saya perlu hantar stash pada Faihah dan dapat stash dari Aimila. Dah lama dapat, tapi hari ni baru ada peluang nak update.

Apa yang saya dapat??
Saya suka sgtt.
Terima kasih banyak2 pada Aimila. Bagus juga dpt pincushion tu, sbb pincushion saya uzur sangat. Belum ada peluang nak buat, dah dapat dari Aimila ni tak payahlah buat lagi..hihi ^-^
Lagi?? Dapat handle beg dan needle book. Saya belum pernah buat beg pakai handle ni, kena tengok toturial lah macamana nak buat.


Dan ini yg saya bg pada Faihah, rasa tak puas hati pulak. Masa tu tengah busy nak siapkan keychain. Buat clutch ngan cupcake besar tu dgn kelam kabut je. Hmm..frust2 :(
Tapi syukur jugak Faihah suka.



Thanks pada Hani yg organize stash swap ni, pada Aimila, Faihah dan semuaa ^-^!!




1 comment:

aimila said...

ayu..tima ksh utk n3 nih..saya suka pincushion awak tu..comey sgt. clutch tu pun sama. bertuah faihah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...