Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, December 16, 2009

Amjad di Wet World

Salam semua

Dah lama tak cerita psl Amjad, buah hati saya dan suami. Sekarang Amjad dah 17 bulan. Rambut makin kerinting..hihi:)

- dah pandai merajuk
- makin manja ngan abahnya.
- tahu angkat tangan utk doa.
- still tahu panggil abah je.
- angkat takbir utk solat bila dngar azan.
- suka menari (waktu kecik je ye)
- sebut 'nak' bila nak sesyatu benda
- kekadang sebut bababa, dadada, mamama..sebutan yg dia belajar dlm Al-Furqan.
- suka main bola, pandai sebut 'ball' bila tgk bola.
- sekarang, pantang tengok air..mula suruh buka baju. Takpun, nak terjun terus..huaa.
- dah pandai suruh tukar baju lain yg dia suka.
- pilih selipar/kasut yg dia suka pakai.

Seronok sangat Amjad dapat main air. Tapi ni main 1/2 jam je sbb datang lewat, dah nak tutup. Pastu nak hujan pulak. Tu pun dah mengigil sejuk.

Mula2 takut nak duduk, dah dapat duduk, bkn main lagi nak baring je terus.

Tak puas main kat Wet World, main dalam tub kat rumah jelah. Hihi..
Ni pun taknak keluar, jadi saya buka penutup air kat tub tu, bila air dah kering barulah dia nak keluar..hihi, Amjad-amjad ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover