Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, November 9, 2009

Rumah baru

Fuuuhh..kalau dapat buat rumah cam gini bestnya kan?! >_< . Macam2 jenis rekabentuk ada. Klik je pada gambar, ada floor plan dia lagi. Hemm, siapa nak buat rumah dan nak cari idea baru..bolehlah tengok kat sini. Ada kelainan sikitlah sebab reka bentuknya banyak gaya Inggeris. Tapi memang cantik2.



Ni bahagian depan rumah


Ni pulak bahagian tepi.

Kalau ada tanah, bolehlah buat rumah macam ni >_<

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover