Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, November 2, 2009

Benda Baru...


Salam semua..

Bag tangan kat atas tu baru je siap dijahit. Sepatutnya dah lama siap, tapi kehabisan kain lining hitam pulak jadi terpaksa tunggu hari minggu untuk pergi beli. Nak suruh suami taktau pulak dia. Ini tempahan daripada seorang pelanggan saya. Bag ni ada 2 poket di dalam dan satu poket berzip di luar. Maaf banyak2 ye, lama benar menunggunya. Kain tu imported dari US..hihi, saya beli dr Kak Lin tersayang >_< style="color: rgb(0, 204, 204);">Kak Dee dari ADR'S Treasures. Kak Dee orang yang professional dlm bidang jahitan. Macam2 ada, boleh jenguk blognya untuk tahu lebih lanjut.
Dalam majalah Sew Simple tu ada tip jahitan, pattern, fashion..mcm2lah info berguna buat saya yg suka menjahit ni.
Terima kasih sekali lagi buat Kak Dee atas goodies tu. Suka sgttt >_<

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover