Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, November 17, 2009

Kotak Free



Nak buat kotak hadiah?? kat kedai ada jual tapi kalau dpt buat sendiri lagi jimat dan seronok. Sebab "handmade with care, love and thought" ni sweetlilcraft punya quote :) Lagipun, memang puas hati kalau dapat buat sendiri. Orang yang terima tu pun rasa lebih dihargai dan disayangi..ewahh :)
Sesiapa nak cuba buat boleh tengok kat sini dan sini atau sini.

Selamat berkraftangan (^_^)!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover