Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, November 25, 2009

New Header and Layout

Layout sebelum ni ada problem. Bila buka blog je ada error script, ntah apa yg silap jadi saya tukar layout baru tapi masih lagi putih. Saya godek2 sikit html bkn pandai sgt pun dan tukar bunga kat sidebar dgn pencil cute, buang divider dan kecilkan font..(^-^).

Header pun dah tukar..

Ni yang ke berapa tak ingat dah..

Pastu yang ni pulak.

Dan yg terbaru ini pulak. Tapi rasanya yg ni pun kejap je..tengah cari idea buat header baru. Hihi..

Ok..thanks for reading (*_*)!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover