Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, June 24, 2009

:: Very-very sweet giveaway ::

Giveaway lagi??
Banyak sungguh giveaway bulan ni. Ada yang tak sempat ikut serta pun.
Apapun, ni pun satu cara nak bantu kawan2..kalau dpt menang pulak,lagi bagus ^^

Ok, jadi ni giveaway dr sweet-wannur.
Bestnya kalau dapat hair clip pink yg berbunga putih tu sbb saya pun suka pink mcm wannur ^^
Jom join kt sini ye.
Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover