Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, June 22, 2009

:: Giveaway dari Cik As ::


Seronoknya kalau dapat beg Cik As ni.
Bulan puasa dah dekat ni, kalau bawa pergi sembahyang terawih pun elok ni.
Cik As pun dpt saham sama ^^
Beg yg Cik As buat semua lawa2.
Sesapa yg berkenan boleh jenguk kt Tote Boutique.
Harganya pun berpatutan.

Tapi beg kat atas tu adalah untuk giveaway,
Nak join?? Cepat jengah Tote Boutique sebelum 24hb Jun ni.

Cepat3!!!

Cik As, ayu tak pandai nak berbunga2 bahasa, tp Effie's Telekung Bag
biarlah jadi kepunyaan ku ^^..



Pleaseeeeeee.........

:23:

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover