Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, December 13, 2012

Love Me Red Riding Hood Ipad Sleeve

Assalamualaikum,

Salam sejahtera semua,

Sekarang kebanyakkan orang dah ada smartphone, ipad, tablet dan sebagainya. Covernya pun macam-macam ada. Cuma kalau nak jadikan ia satu yang unik kenalah beli handmade kan? ^^.

Saya jahit satu LOVE ME RED RIDING HOOD IPAD SLEEVE. Dah lama saya jahit ipad sleeve ni tapi hari ni baru ada kesempatan nak upload. Pattern dari Michelle, design dari saya sendiri. 





Ada poket dan sesuai untuk letak buku, pen, pengecas ipad dan sebagainya.


Wolf cover button and Love Me hand embroidery ^^.


Fabric: Linen blend cotton
Fully padded and interfaced
SOLD

Don't hesitate to email me if you are interested. Only one available, also open for custom order ^^.
{sweetlilcraftshop@gmail.com}

1 comment:

NoEn said...

ayu, dh dapat tau clutch tu...cantik
TQ ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover