Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Sunday, November 25, 2012

New pattern and Sale at Michele Patterns


Pada sesiapa yang berminat dengan pattern dari Michelle. Ini adalah masa terbaik untuk beli pattern darinya sebab tengah sale. Harga sekarang US5, lebih kurang RM15 lebih. Murahlah tu, biasanya harga patternnya US7-8, jadi harga dalam RM21-RM23. Lagi pulak, ada sesetengah patternnya akan naik harga pada tahun hadapan. Kalau berminat, cepat-cepat beli sebab sale pun akhir berakhir esok.

Instructions yang diberi memang mudah nak faham.  Sesetengah yang belum tahu tentang beberapa tip jahit beg atau clutch akan diberitahu rahsianya ;).

Contohnya, sekarang ada pattern baru, Essential wristlet. Pattern ni pattern biasa cuma ada tip macamana nak jahit zip dan cara tak nak bagi buckle atau 'berketul' kat kedua-dua hujung zip. Jadi hasilnya akan lebih kemas dan cantik. Kalau nak tahu, kenalah beli ..hehe. 

Oklah, sesiapa nak kena cepat tau. Nanti sale habis..bye2 :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover