Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, October 18, 2012

Nursing cover & Drawstring Pouch

Salam,

2 minggu lepas saya siapkan last order. Siap satu nursing cover dan 8 drawstring pouch.


Macam biasa, ada satu poket sebagai kain lap. Bolehlah buat lap susu kat mulut baby nanti. Poketnya saya guna kain flannel. Jadi lembut je je bila kena pada baby.
(pst, tak sempat nak gosok, terus ambik gambar :P)



Ini dia drawstring pouch tu. Saya buat bentuk U dan agak besar, sesuai untuk isi 6 botol pil ubat seperti yang diminta oleh kawan saya tu . Insyaallah, rasanya dah muat.





Inilah sebahagiannya. Jenis kain-kainnya ada yang 100% cotton, ada yang campur sesuai dengan harganya yang murah ^^.

Oklah, jumpa lagi. Nak pergi ambil Amjad kat sekolah. Bye ^^/. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover