Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, October 9, 2012

Jennifer Clutch {wristlet clutch}


Dah lama tak jahit clucth. Ramai geng jahit kat fb yg jahit clutch tapi kebanyakan guna pattern Michelle, saya nak kelainan sikit jadi saya guna pattern dari Sue Kim, IthinkSew. Ni first try jahit guna pattern tu jadi jahit satu dulu sementara siapkan tempahan yang lain. Sekarang dah habis semua tempahan bolehlah jahit projek clutch. Suka dengan hasilnya, besar ~ boleh isi smart phone, wallet even bedak dan lipstik. Ada yang berminat dengan clutch ni ke? Hehe..rasanya nak buat giveaway ^^ . Berminat boleh like fan page sebab saya akan buat giveaway kat fan page.

Program hari ni nak kemas bilik jahit lepas tu siapkan langsir bilik dan cadar. Dah lama beli kainnya tapi tak jahit-jahit lagi sebab siapkan tempahan orang dulu. Minggu depan nak buat majlis hari lahir Fateh pulak. Hmm, sekejap je masa berlalu, dah setahun umur fateh.

Oklah, sampai jumpa lagi. Happy sewing and have a nice day everyone ^^!!.






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover