Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, March 13, 2009

:: Kasut dr Kain Felt ::


:sheep:Seperti dijanjikan dulu, akhirnya siap jugak kasut dari kain felt ni. Nila dia, ok tak?? Tapi Amjad dah tak muat. Simpan jela utk adik dia nanti..insyaallah.
Saya tak letak byk sgt designnya..biar sesuai tuk baby boy or girl.^_^
Takde expert sgt pun, belum begitu kemas. Insyaallah, lain kali buat lagi elok (",)



Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover