Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, March 26, 2009

:: Ala-ala Decoupage ::

Ni rak yg dibeli semlm..enam belas hinggit je. Pagi tadi dok menukang pasang rak tu.

Ni papan yg kt belakang, tetiba dtg idea nak decopage kan dia.
Kononnya cam decoupagela..hihi.

Ni keras pembalut hadiah yg dipotong2.

Ditampal jd cam collage pulak, sbb tak cukup kertas pembalut Recycle kertas lama la ni.
Hasilnya..

:sheep:
Nila transformasi rak yg dibeli semalam.
Kalau divarnish jadila decoupage betul. Tapi takdela lawa mana pun, saje je suka2 nak buat ^_^.



Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover