Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, March 19, 2009

:: I think I'm in love ::

fs15

Rasanya ada gak yg kena 'pelakung' hari ni fs10..jgn marah bang hihi. Bukan jatuh cinta kat org tapi kat hasil jahitan Maya dari CrazyArtZone . Ni giveaways dr maya sempena n3 ke 500. Cantik sesangat hasil jahitannya. Kain pun semestinya yg berkualiti.

Sy dah byk kali masuk tgk pelbagai toturial dr Maya, tp jd silent reader je. Hihi..rasa segan nak komen,
tgk hasilnya yg cantik..sy rs malu je .Sy ni minat sgt menjahit dr sekolah lagi tapi cita2 tak kesampaian. Menjahit jadi hobi kt umah jela.

Lari tajuk lak, sori2..Maya juga ambik tempahan. Macam2 tempahan, baju kurung pun Maya ambik kan? Tgk pada pouch kat atas tu pun dah tau..hasil kerjanya pasti kemas. Segalanya kreatif, kemas dan menawan.
Maya, please consider me as a winner ye..^_^. Sapa nak join bole klik kt sini

` pesanan tuk melly n elman,nti pick nama acik tau..acik belanja makan ye ^_^. Tq Maya for the giveaways, harap2 menang..^_^.




Image Hosted by ImageShack.us

fs15

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover