Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, February 18, 2009

:: Kesayangan Ibu dan Abah ::

Amjad dah masuk 7 bln pada 17hb lepas..gambar atas tu gambar dari usia 1 hari smpai 6bln lebih.
Dari botak hinggalah ada rambut.
Gambar 7bln belum ambik lagi.
Skrg dh makin kenal org.
Taknak ngan org lain..manja sgt ngan abah dia.
Abah balik je, terus angkat tgn mtk dukung..hihi
Makan pun byk..^_^


Gambar ni ambik kt padang dekat masjid negeri.
Excited tgk abah dia main bola ngan paksu,balik je dah pandai melangkah..bertatih.
Merangkak tak pun, bole jalan terus ke??
Sayang Amjad..besar dgn sihat, jadi anak yg soleh ye ^_^

Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover