Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, February 24, 2009

:: Jom Join Jajakraf Contest ::

:blueturtle:

Tengok shirt shape box ni, memang menarik kan? Kreatif orang yang membuatnya.
Dah byk kali masuk blognya, tapi tak sempat nak mengomen dan post n3 ni.
Blognya penuh dengan hasil kraftangannya sendiri. Memang cantik2 semuanya malah kemas dan teliti.

Sempena post entry yg ke 50, Jajakraf telah mengadakan satu pertandingan. Apa yang perlu dibuat..

1. Tinggalkan komen
dah buat.

2. Post about the giveway
here, it is.

3. Add Jajakraf into link list
done.

4. Post my giveaway picture button on your sidebar
ok..dah letak.


:sheep:

Apa yang ada dalam kotak t-shirt tu??
Haa..tu dalam gambar kat bawah. Semuanya handmade by Jaja.
Memang bertuahla sapa yang menang.


Saya memang minat sangat dgn kraftangan ni, tapi tak sempat nak buat. Sibuk dengan putera kesayangan ^_^.
Barang2 pun ada lagi yang kena beli untuk buat projek terbaru ni.
Kalau menang ni, boleh gak jadi bahan projek.
Ok..apapun sapa yang nak join dan menaikkan graf visitor Jaja, jemput ke rumah Jajakraf ye.
Tarikh tutup 4 mac ni. Jadi..cepat2 ^_^ .

:83:




Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover