Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, February 10, 2009

:: Aksi Amjad ::

Beberapa aksi Amjad dlm tempoh usianya 6 bulan. Baru beli Mr. Teddy tu tp dia bukan main pun. Yang dia suka, HP, remote TV, suratkhabar dan ntah apa2 lagi yg bukan mainan dia. Skrg simpan dulula Mr.Teddy tu lagipun belum sesuai tuk umur dia. Takut bulu masuk paru2 lak. Dah pandai posing, bila orang nak ambik gambar je..bukan main lagi dia senyum.Hihihi..tgkla aksi dia :pandacloud_16: .

Yang ni baru nak belajar merangkak. Belum pandai lagi pun, baru belajar angkat punggung. Pastu kang jatuh, meniarap balik. Meniarap pun dia tak mara ke depan, asyik bergolek je..tak pun undur ke belakang. Hemm..takpelah. Yang penting Amjad membesar dgn baik dan sihat, jadi anak yang soleh..amin :pandacloud_06: .



Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover