Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Sunday, March 16, 2014

Hasil sulaman dan jahitan

Dah lama tak post kat blog. Hari ni nak share beberapa hasil jahitan dan sulaman, ada beberapa gambar dalam hp. Jadi inilah yang saja dapat dikongsi buat masa ni.

Sesiapa nak tempah sulaman, tempahan sulaman masih dibuka tapi tempahan jahitan ditutup buat masa ni hingga diberitahu kelak.


Leather Accent fold over pouch - pattern by LBG Studio. Tapi saya tak guna leather tapi PU dari us. Hadiah kenalan lama dari US. Lama terperap dalam laci, 4 tahun kemudian baru guna.. ;)


Ni pulak wallet dari Emmaline pattern, tapi saya tukar bahagian flap jadi ala victorian. Next time buat flap mengikut pattern dia pulak.



Yang ni sulam motor untuk mask suami saya. Dah siap lupa nak snap gambar.


Sulam tuala untuk anak best friend saya masa sekolah dulu. Banyak lagi pilihan gambar untuk sulaman, catalog pun tak siap sepenuhnya. Sesiapa nak tempah dan nak tengok catalog boleh klik kat sini. Catalog akan di update masa ke semasa.



Ini pulak cloth pantyliner. Dijahit sepenuhnya mengunakan flannel. Tinggal satu set je lagi yang tidak bertuan. 1 set ada 3 keping.

Oklah, setakat ini dulu. Happy sewing and have a nice day. ^^/

1 comment:

olympiagold said...

Yes, i agreed with the ideas that can provide in the post.
wholesale Jewelry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover