Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, June 6, 2013

Baby Bedding Set

Salam..

Cuma nak update projek yang baru siap. Satu set tilam bayi. Next projek banyak lagi sebelum prepare untuk bazaar. Aduh sempat ke nak prepare ni. Fateh pantang tengok saya duduk nak menjahit. Dia terus datang tak bagi menjahit. Kerja saya menjawab email atau browse tutorial dan cari inspirasi sambil menyusukan dia. Dia tidur baru sambung menjahit.


Gambar kat bawah tak terang sangat. Saya snap malam tadi jadi kurang pengcahayaan. Nak baiki lagi dah tak sempat dah.


Oklah, jumpa lagi. Tempahan ditutup sehingga raya ye.. ^^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover