Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, May 25, 2009

New Fabrics Update!!





Up-down = 23, 24, 25

no.2, 7 & 11 - out of stock


Ini adalah sebahagian kain yg ada simpanan. Ada yg berminat utk buat tote bag, purse atau pencil box, boleh pilih antara kain2 kat atas. SEMUA kain di atas adalah heavy cotton kecuali no.19 (light cotton)


Harga utk tote bag:
RM 25-RM35 come with lining and pocket (depend on fabric, size and embellishment)
pattern depend on your choice

Harga utk purse:
RM 18-RM25 (depend on fabric, size and embellishment)

Harga utk pencil box
RM 10-RM18 (depend on fabric, size and embellishment)

Jangan lupa email saya ya ^^

Untuk rakan2 kraf, sesapa yang berminat utk miliki kain di atas jugak bole email sy ye ^^
A few fabric available for 1/2 yard or fat quarter only.

Flower and stripes
1 yard = RM14.00 (more than 2 = RM12.00)
1/2 yard=RM7.00
FQ=RM4.00

Cartoon
1 yard = RM16.00
1/2 yard=RM8.00
FQ=RM5.00



3 comments:

ibtisamfarah said...

naktanya..fabric FB 006 tu berapa semeter ek? thanks

Idayu said...

yg tu dh abis la..nk ke?klau btul2 nk yg restock blk.semeter rm12.

ibtisamfarah said...

erm..akak nanti dulu lah sbb saya naktengok baby yg lahir ni boy ke girl..ehehe..kena tengok kesesuaian jugak..tapi serius cantik2 kain akak ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover