Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, August 8, 2008

Hari yg ke 21 dlm pantang


Lenanya dia tido..Hari ni Amjad tak meragam. Dapatla ibu surf kejap. Biasanya,kalau dah tido..taknak lak diletak. Kali ni tido nyenyak, bgn untuk nyusu je. Ni sebab semalam tak tido..akhirnya abah Amjad kena jaga malam..hehe.

Tak sabar rasanya nak habis pantang..dah tak larat nak pakai bengkung, dah boring makan nasi je. Mmm..suami pun dah janji nak belikan apa saja bila habis pantang. Tapi habis pantang, dah nak puasa dah. Harap2 dptla puasa sambil breastfeed Amjad.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover