Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, October 28, 2013

Hooded Towel

Hi..
Lamanya tak update, memang sejak guna facebook ni jarang sangat buka blog. Rindu pulak kat blog, kalau dulu inilah tempat kongsi hasil kraf, cerita harian dan sebagainya.

Anak baru dua, tambah lagi ntah sempat ke tak nak update. Tapi sekarang canggih, update guna hp je sambil baring..hihi.

Banyak juga hasil kerja yang terhasil tapi tu pun tak sempat nak upload semua.

Hari ni saya share hasil terbaru sayalah, hooded towel! Dah jadi kesukaan Amjad dari dulu, biasanya orang lain gambar binatang dia nak Thomas juga.



Jadilah inilah hasilnya yang pertama. Amatlah sesuai bawa pergi pantai atau taman tema air lebih-lebih lagi kalau waktu panas, adalah penutup untuk lindung kepala dari kepanasan.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover