Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Wednesday, April 10, 2013

Plushies

Assalamualaikum semua..

Hari ni saya nak share hasil kerja saya yang terbaru. Dua tiga minggu lepas suka pulak buat benda-benda softies ni. Semuanya sebab Amjad yang minta. Minta satu, banyak pulak yang  turut sama terhasil.



Yang ni Amjad punya. Buat peluk tidur. Amjad letak nama Mr. Blacky. Tapi sekarang dah minta Mr. Bluwie pulak.



Pink color tentulah untuk girl kan, tapi saya belum ada anak perempuan..hehe. Yang ni untuk Zara, hadiah untuk anak kawan.



Mulanya buat ni untuk Amjad, tapi dia taknak sebab ada bentuk love. Uih, dah pandai memilih. Jadi, Fateh jelah yang ambil. Nak tidur mesti dia tanya, ane? ane? Minta owl dia nak peluk tidur. 

Yang 3 atas ni BUKAN untuk dijual ye. No remake or reproduce sebab copyright pattern kawan.



            Yang ni pulak Bunny Taggies hadiah untuk Syuhada yang tempah set bedding for her baby.








Born: 28 Mac 2013
Name: Polka Dot Willy
Size: 20" x 10"
Intro price: RM30

Whale pillow or bolster ni boleh buat bantal peluk. Ni yang pertama, harga pengenalan RM30 sahaja sebab perlu buat improvise sikit pada patternya. But it still nice to cuddle ^^.



Born: 9 April 2013
Name: Owlie Pillow
SOLD

Yang ni nak cepat. Semalam buat petang siap, tuannya terus ambil. Jadi nak tambah apa-apa lagi dah tak boleh. Saiznya memang besar dan boleh buat bantal tidur, 20" lebar x +-15" tinggi.

Taggies, whale & owlie pillow boleh remake. Sesiapa nak boleh email tapi kena sabar menunggu ye. Bulan 6-7 baru saya boleh jahit. Jahit plushies ni bulan puasa ok je sebab tak pening dan susah sangat nak buat.  But limited for a few order only. Malam saya nak rehat dan terawih ^^. Jadi kalau berminat kena email cepat2 ye sebelum saya tutup tempahan.

Oklah, sampai jumpa lagi..^^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover