Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, March 29, 2013

Needle Book

Hye there..

Hasil kerja bulan ni juga tapi baru update kat blog.  Gambar mesin jahit tu disulam mesin tapi dengan design cross stitch.






Bahagian belakang saya guna kain biru yang sama dengan bahagian tepi tu tapi saya lupa nak ambik gambarnya. Jahit mesin dan tangan untuk bahagian bias tape. 




Bahagian dalam ada felt sebagai tempat untuk pin jarum dan 6 slot poket untuk simpan gunting kecil dan benang. Needle book ni dah terbang ke Kelantan jumpa tuannya. Happy crafting kak ^^.


2 comments:

Mila@Rimbun said...

sangat cantik

Mila@Rimbun said...

Aish.. lupa plak, datang sini nak minta alamat sebenarnya, nak hantar hadiah yang tak seberapa tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover