Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, September 11, 2012

Projek Sebelum Raya

Salam semua..

Susah betul nak ambik masa untuk update. Fateh dah 10 bulan, dah mula bangun dan bertatih 1-2 tapak. Lasak bukan main lagi hero ibu ni berbanding masa Abang Amjad kecil. 

Projek terbaru masih dalam proses, jadi update projek sebelum ni je dululah. 3 pasang seluar jeans yang telah di make over jadi jeans untuk gegirl.  










Design yang ketandusan idea di bulan puasa.. :) Nak jahit satu-satu pun dah tak larat, jadi banyak tampal je.  Kita masih lagi di bulan Syawal, jadi belum terlewat untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya buat semua :) . Maaf zahir dan batin jika ada silap dan salah. Oklah, sampai jumpa lagi. Have a nice day semua ^^.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover